Η Έλενα Φερράντε άντρας;

Δεν πιστεύαμε τα media που αναπαράγουν την είδηση και τρέξαμε να αγοράσουμε τα σημερινά ¨ΝΕΑ". Άντρας, και μάλιστα ο δημοσιογράφος κ. Ντομένικο Σταρνόνε, φέρεται ότι είναι η παγκόσμια διάσημη Ιταλίδα συγγραφέας Έλενα Φεράντε, η πραγματική ταυτότητα της οποίας αποτελεί ένα από τα λογοτεχνικά αινίγματα της εποχής μας.

Αυτό αποκαλύπτει μια επιστημονική έρευνα που επίσημα θ΄ ανακοινωθεί αύριο Παρασκευή, αλλά τα συμπεράσματά της δημοσιεύουν κατ΄ αποκλειστικότητα τα σημερινά «Νέα».Λεπτομερέστερα, έξι καθηγητές Γλωσσολογίας, ανάμεσα στους οποίους και ο κ. Γιώργος Μικρός, (Υπολογιστική και Ποσοτική Γλωσσολογία, Ιταλική Φιλολογία, Πανεπιστήμιο Αθήνας), ανέπτυξαν αλγόριθμους ποσοτικής εμφάνισης λέξεων και εκφράσεων στο έργο «της» κ. Φεράντε, συγκρίνοντάς τους μ΄ ένα σώμα 150 βασικών βιβλίων από 40 σύγχρονους Ιταλούς συγγραφείς. Όλοι κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα: «η» συγγραφέας είναι άντρας, πάνω από 60 χρονώ, κατάγεται από τη Νότια Ιταλία και ειδικά από την πόλη Σαβιάνο. Στο προφίλ αυτό ταιριάζει μόνο ο κ. Σταρνόνε, ο οποίος είναι και ο άντρας της μεταφράστριας της διάσημης Ιταλίδας συγγραφέως κ. Ανίτας Ράια. Ο κ. Σταρνόνε έχει πληροφορηθεί τι πρόκειται ν΄ ανακοινωθεί και φέρεται πως είναι έξω φρενών.

Τα έργα «της» κ. Φεράντε αναφέρονται έντονα στη γυναικεία ψυχολογία των Ιταλίδων του Νότου. Πέρυσι είχε προταθεί για Νόμπελ.

Προσθέστε βιβλία της/του :-) Ελενα Φερράντε στα αγαπημένα σας και θα ενημερώνεστε για οτιδήποτε τα αφορά!

07-09-2017

Εξερευνήστε μυστικά για τα δικά σας αγαπημένα βιβλία εδώ!